' کالج جورج براون در یک نگاه | پرنیان
آموزش — 09 نوامبر 2011

تعداد دانشجویان

۲۲ هزار و ۳۰۰ دانشجوی تمام‌وقت، ۳۸ هزار دانشجو در رشته‌های تحصیلات تکمیلی

رشته‌ها

در این کالج ۱۵۰ رشته مختلف تمام‌وقت وجود دارد: ۷۵ رشته فوق دیپلم، ۳۲ دوره فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد، ۳۷ رشته کارآموزی/ certificate، ۶ رشته لیسانس کاربردی و بیش از ۱ هزار و ۵۰۰ رشته تحصیلات تکمیلی.

رشته‌های پرطرفدار: مدیریت هنری آشپزی و شیرینی‌پزی، طراحی بازی‌های کامپیوتری، پرستاری کاربردی، مهندسی تکنولوژی ساخت و ساز، هنرهای سینمایی یا نمایشی.

شهریه

شهریه رشته‌های فوق‌دیپلم یا certificate از سالی یک هزار و ۸۵۳ دلار تا ۱۵هزار و ۴۱۹ دلار متفاوت است. شهریه دوره‌های لیسانس هم از ۶ هزار و ۳۳ دلار تا ۷ هزار و ۸۰ دلار در سال متفاوت هستند. دانشجویان بین‌المللی برای رشته‌های فوق‌دیپلم/certificate سالی ۱۰ هزار و ۷۸۰  دلار و برای رشته‌های لیسانس سالی ۱۳ هزار و ۷۵۰ دلار می‌پردازند.

تاریخچه

این کالج در سال ۱۹۷۶ تاسیس شد و نام آن برگرفته از نام سیاستمدار لیبرالی است که از موسسان روزنامه Globe نیز بوده است(این روزنامه در حال حاضر با نام Globe and Mail شناخته می‌شود).

فارغ‌التحصیلان مطرح

مارک مک‌اوان، سرآشپز معروف و کارآفرین مطرح

کیمبرلی نیوپورت- میمران، رئیس و طراح اصلی خط تولید پوشاک Pink Tartan

رندی مورتون، رئیس و COO هتل Bellagio در لاس وگاس

نیو کمپبل، بازیگر فیلم و سینما

پاول روان، شریک و معاون ارشد شرکت Umbra home design

[باکس دوم]

خوب، بد، زشت

خوب

یکی از بهترین نکاتی که همه به آن اشاره می‌کنند اجرای برنامه Chef on the Run  در این کالج است (در این برنامه همه روزه دانشجویان آشپزی کالج، غذاهای کاملا باکیفیت و غالبا پرتجملی را که پخته‌اند، با قیمتی بسیار کم- در حدود ۵ دلار- برای فروش عرضه می‌کنند- م). البته قرار گرفتن این کالج در مرکز شهر یا داون‌تاون هم دومین نکته محبوب برای اغلب افراد است. شما می‌توانید از این کالج پیاده به مرکزخرید St.Lawrence Market، منطقه قدیمی distillery district و همین‌طورGay village بروید و با کمتر از ۲۰ دقیقه پیاده‌روی به محله Queen St. غربی برسید.

بد

فقدان خوابگاه در این کالج به این معناست که دانشجویان آن نمی‌توانند از تجربه سنتی زندگی خوابگاهی در دوره دانشجویی برخوردار باشند.

زشت

در اغلب موسسات تحصیلات عالی این گلایه را از زبان دانشجویان می‌شنوید: «بحث استفاده از خدمات موجود برای دانشجویان و زمانی که باید برای آن صرف شود، خود به اندازه یک درس مستقل زمان‌بر است.» یک دانشجوی ۲۳ ساله برنامه‌ریزی مالی کالج جورج براون در این‌باره می‌گوید: «انتظار صف‌های طولانی و کارکنان کم را داشته باشید. همیشه برخورد آنها به نحوی است که فکر می‌کنید از سروکله زدن با دانشجویان پیش از شما خسته شده‌اند و دیگر نایی برایشان نمانده که به شما برسند.»

نکته: همیشه زمانی را برای انجام کارهای اداری خود انتخاب کنید که وقت آزاد زیادی داشته باشید. یک خوراکی مختصر هم همراه ببرید و صد البته چیزی برای خواندن.

محل اقامت

یکی از مهم‌ترین مشکلات دانشجویان سال اول کالج جورج براون، مشکل اقامت آنهاست. اگر از عهده مخارج زندگی در داون‌تاون برمی‌آیید که این مسئله هم حل می‌شود. برای این منظور ماهانه باید مبلغی حدود ۶۰۰ تا ۱هزار و ۱۰۰ دلار هزینه کنید. اگر همخانه داشته باشید و اهل خرید کردن هم باشید، باید مجموعا به هزینه ۶۵۰ دلار در ماه فکر کنید.

کسانی که دلشان می‌خواهد زندگی شبه‌خوابگاهی را تجربه کنند می‌توانند با موسسات زیر تماس بگیرند:

Neil-Wycik (neil-wycik.com): 1- 800-268-4358

 Campus Common (campuscommon.ca): 416-593-1800

Campus Co-Op (campus-coop.org): 416-979-2161

همه این موسسات شبه‌خصوصی جهت اقامت دانشجویان در فاصله بسیار کمی از ساختمان کالج جورج براون در مرکز شهر قرار گرفته‌اند.

ارتباط با کالج

نشانی:

George Brown College

P.O. Box 1015, Station B, Toronto, ON, M5T 2T9

تلفن: ۴۱۶-۴۱۵-۲۰۰۰

وبسایت: www.georgebroown.ca

 راهنمای رشته: Georgebrown.ca/globalnav

تورهای دانشکده: ۴۱۶-۴۱۵-۵۰۰۰ شماره داخلی ۲۸۹۶

مسیر رسیدن به کالج

ساختمان اصلی جورج براون به نام ساختمان St.James دو بلوک پایین‌تر از ایستگاه متروی King است. ساختمان Casa Loma نیز در نزدیکی ایستگاه Dupont واقع شده است.

به اشتراک بگذارید

درباره نویسنده

اعظم حضرتی

(2) دیدگاه خوانندگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به آمریکا | گرین کارت آمریکا | مهاجرت از طریق سرمایه گذاری | مهاجرت نیروی کار | اقامت کانادا | اقامت آمریکا | دانمارک | مهاجرت به دانمارک | تحصیل در کانادا | تحصیل در آمریکا | نرخ ارز | مهاجرت به کانادا | ماهنامه پرنیان